Info COVID-19

Op woensdag 14 oktober vernamen we dat het volwassenenonderwijs naar code oranje moet overstappen. Dit moet uiterlijk tegen de herfstvakantie gebeuren.

Met Vorming TIC Rembert zijn we dit momenteel nauwgezet aan het voorbereiden, zodat we vanaf  9 november alle opleidingen goed georganiseerd en vlot verder kunnen laten verlopen.

Code oranje betekent dat er maximum 10 cursisten in een klas mogen zitten én dat er maximum 50 % van de capaciteit per lesplaats mag benut worden. We zullen dit in samenspraak met de preventiedienst en coördinatoren voor alle opleidingen nu zo snel mogelijk concretiseren.

We blijven enerzijds streven naar een haalbaar en uitdagend leer- en leefklimaat voor al onze cursisten en onze medewerkers. Anderzijds willen we dit ook veilig doen, rekening houdend met de aangepaste voorschriften.

Wij willen iedereen duidelijk en zo snel mogelijk informeren over de concrete uitwerking van de aangepaste maatregelen. We passen daartoe onze website geregeld aan en brengen de cursisten via persoonlijke berichten zo snel mogelijk op de hoogte over concrete wijzigingen in verband met hun opleiding.

Hou het veilig en gezond!